GALLERIJ

Af en toe eens tijd nemen...

... Om te komen kijken. Je zal regelmatig mapjes zien verschijnen van alle gebeurtenissen in het Nova landschap, van turnshows tot lessen, uitstappen,... Hier vindt je alvast een overzicht.

Dus regelmatig een kijkje komen nemen. Als je graag een foto hebt, klik dan op de rechtermuistoets en selecteer afbeelding opslaan als. Zo kan je stiekem een eigen collectie aanleggen van je kind of van onze activiteiten. Veel kijkplezier!!!

Sportdagweek kleuters 2023

Het kleuterkamp van 4 tot 7 juli.

Doorheen de week leerden we echte piraten worden aan de hand van verschillende soorten turnlessen, knutselactiviteiten, spelen en zelfs koken! Op het einde van de week volgden we de schatkaart en vonden we een reuze schat vol lekkers en welverdiende piraten diploma's! 

Turnshow 2023

Nova's Got Talent: onze turnshow 2023

Wat was het weer een spektal, van de jongsten tot oudsten... allemaal hebben ze hun beste beentje voor gezet en geschitterd op het podium! In dit album vind je alvast de eerste beelden van onze spetterende show

Voorlaatste les acro voor turnshow

Alle onze groepen oefenen weken en soms maanden voor hun nummers op de turnshow. Zeker bij de acro waar vertrouwen en teamwerk echt centraal staan, wordt er hard gewerkt om dit te creƫren. Bekijk hier enkele foto's van de hoe het eraan toe gaat op een les vlak voor de turnshow.

Sportdagweek kleuters 2022

In de zomer van 2022 organiseerde wij ons eerste zomerkamp speciaal voor kleuters van binnen en buiten de club!

Een hele week lang hebben zij zich in en rond de zaal geamuseerd!